250 g
søtpotet skrelles og kokes møre før du moser de. Jeg syns søtpotet har så mye smak at jeg tilsetter ingenting, men du kan selvsagt blande inn litt smør og krydder om du vil.
Stek seifilètene i litt olje til varmen har trukket halvveis gjennom fisken. Skrell og kok gulrøttene møre, sil av, kjør til krem med fløte og smak til med salt
Stekte epler er alltid en slager til stekt fisk. Lag stor posjon med rotfruktstappe. Stekt løk og epler. Du kan smake til med salt og pepper hvis du vil, men det er ikke sikkert du syns at du trenger det
Stekt ris med kylling er en klassisk middag som er godt, sunt og enkelt. Stekt ris er alltid godt. Hvis du kombinerer med kylling i tillegg, så får du en middagsrett som jeg nok vil tro faller i smak hos de fleste
Med brokkolipuré og sprøstekt bacon blir dette fort en favorittrett. Dropp potetene og gjør fiskemiddagen nydelig med det ultimate tilbehøret til torsk, skrei og annen hvit fisk
Vend sammen med kjøtt og grønnsaker, server gjerne med en god sweet chilli saus . Det er en kjempe stor grunn til at jeg ofte velger å lage lavkarbovarianter av ris og pastaretter, og det er ikke fordi jeg vil spise mindre karbohydrater, men fordi jeg vil spise mer grønnsaker
Ha den stekte risen i to boller. Tørk ut av pannen med et papirhåndkle. Ha den stekte risen i to boller. Stek på medium varme, under omrøring, til væsken er fordampet, og til ananasen begynner å bli brun i kantene, ca
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.