Tilsett kuttede epler i vannet. Nemlig helstekt and, med litt julete tilbehør. Strimle rødkålen tynt, kok opp med saft fra appelsin, skall fra appelsin og rødvin
Stekteepler er alltid en slager til stekt fisk. Stekt løk og epler. Lag stor posjon med rotfruktstappe. Du kan smake til med salt og pepper hvis du vil, men det er ikke sikkert du syns at du trenger det
Jeg brukte norske litt syrlige epler, som var veldig godt til denne retten, men de tåler veldig lite varme, så bruker du norske epler får du være litt forsiktig med steketiden
Stek torsketungene i smør noen minutter på hver side, til de er fint stekte. Lag en dip av créme fraîche, smetana eller norsk rømme krydret med chili, pepper, salt og finstrimlet purre
Stekte kantareller med fløteIngredienser. Kantareller har en særegen og god smak, de passer bra som tilbehør på høsten, og med litt salt, pepper og fløte, blir den kremete, smakfull, mild og god
Min favoritt er gule epler fordi jeg da får det syrlige og det søte samtidig. Jeg jukser med iskremen da, så jeg bruker Tofuline sin vaniljeis når jeg serverer disse
Jeg er veldig glad i epler og i det siste har jeg spist en del fruktsalat med vaniljekesam. Nå når vi går mot kaldere tider er det alltid godt med noe varmt å kose seg med
Når jeg er alene til middag gidder jeg ikke alltid å gjøre så mye ut av det. Det er ikke like gøy å bruke lang tid på kjøkkenet når det ikke er noen andre der til å skryte av hvor godt det ble
Denne friske juicen er nydelig. Ingefær og lime dekker sellersmaken perfekt. Så det er bare å hive oppi stangselleri, kjenner ikke smaken uansett, og det passer meg utmerket
På søndag er det som dere sikkert vet morsdag, og neste helg er det Valentines Day så jeg tenkte å komme med en liten oppskrift til dere for anledningen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.