Dette pålegget ble til fordi jeg ville lage et mildt og melkesjokoladeaktig sjokoladepålegg. Resultatet er et mykt og kremet pålegg som alle barna koste seg med til frokost på hjemmebakt grovbrød
Risen er best å arbeide med når den er romtemperert. For en tid tilbake siden deltok jeg på et sushi kurs hos Sabi Suhsi hvor vi blant annet lærte å lage uramaki
Jeg tenkte den ville gi en fyldigere smak på kakene + at jeg liker å prøve nye ting. Jeg har allerede bakt to runder med krumkaker, og begge har vært med rom = kROMkaker
Valget falt på en luftig, men meget saftig, sjokoladebunn toppet med hjemmelaget romkrem (selvfølgelig med ekte rom), banan og en fabelaktig marengssjokoladekrem med kaffe
Derfor har andeconfit alltid stått på lista over ting jeg har hatt lyst til å lage, ikke minst på grunn av smaken men også fordi de kan legges ned i fett og lagres lenge
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.