Lyst på Pekingsuppe. Kok opp hønsebuljong, rens sopp om den er fersk, bruker du hermetisk er det bare å kutte den litt, skrell gulrot og skjær den i fin, fine strimler
Petter er verdens greieste frisør, og ventet på oss etter stengetid. Så nå er det ikke antydning til grått hår noe sted, og frisyren har igjen fått en fasong og en form som vi er fornøyde med
Bland så ut med ønsket mengde vann (smak gjerne til om du ønsker mildere eller sterkere suppe). I går laget jeg en kald suppe som ble så god at jeg måtte teste den på nytt i dag, og da ga jeg den også en liten oppgradering
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)MerClick to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Den friske sitronen, den sterke ingefæren og den søte honningen. Nå kan du smake til,synes du drikken er sterk nok fjerner du ingefæren,hvis ikke lar du den ligge i,drikken vil da bli enda litt sterkere
Skjær pølsen i små terninger og stek den på middels varme til den får farge. Servert med creme-fraiche og et ostesmørbrød ble dette mandagsmiddag til Gubben og meg
Liker du den litt sterkere kan du blande i en knivspiss cayennepepper. En flott, slank filet av det fineste ryggkjøttet på laksen skal tilberedes til en carpaccio med nylaget salsa di pomodoro, italiensk tomatsaus av den enkle sorten, med tomater fra vårt lille grønnsak og urteprosjekt på Borgja gård i Bø
salt og pepper. Stek kjøttdeigen i litt olje, og ha kjøttdeigen i en gryte. Hakk løk, hvitløk og chili. Stek alt i litt olje og ha over i gryten med kjøttdeigen
Blogg. ) Detaljer og pynt i lysegrått synes jeg ble utrolig søtt. Inni kaken er det en saftig sjokoladekake,med bringebærmousse,friske bringebær og sjokolade
heidiskaker - en kakeverden med oppskrifter, tips og inspirasjon :)
Prøv denne friske ogsterke dressingen med koriander og chili. Limen, hvitløken og korianderen gir en ekstra smaksdybde som gjør at denne rykket raskt oppover på min favorittdressingliste
Ta ut brødet når ferdig, og ta det ut av gryta, for deretter å legge det over på rist. Andreas Viestad i Dagbladet har kommet med et brød som er eltefritt, og som skal stekes i jerngryte
Dessuten kan du lage den kvelden i forveien og bare varme den opp dagen etter mens du steker en hvitløksbaguett eller så kan du jo kjøpe en focaccia på vei hjem fra jobb og ha ved siden av
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.