Brenneslesuppe er kanskje ikke det første du føler for å lage, men jeg mener det når jeg sier det. Brenneslesuppe 09. )Brenneslesuppe4 personerIngredienser
1/2 fennikel. Denne suppen er så fin at den fortjener å hete noe mer enn fiskesuppe, synes jeg. Dette må være det nærmeste vi kommer restaurantmat her i heimen
Dette er en fantastisk god grønnsaksuppe med litt pasta og det aller beste, hjemmelaget pesto. Dette er bare så utrolig godt og vi hadde en deilig middag i dag
Brenneslesuppe er en klassiker, og for mange er dette deres første (og eneste) møte med brennesle. Brenneslesuppe2 porsjoner1 løk1 fedd hvitløkGrønnsaksbuljongterning6 dl vann3 poteter, skrelt og i biter80 g frossen brennesle2--3 ss sitronsaftSalt og pepperLøk og hvitløk hakkes og stekes i olje i en stor kjele
1 stor løk300 g kål2 poteter2 gulerøtter1 stengel stangselleri2 små neper1 purre3 hvitløksfedd 1 boks tomater u/skinn1 liter vann med grønnsaksbuljong1,5-2 dl god olivenojelitt saltkutt opp grønnsakeneputt først løk, gulrøtter og selleri i en stor kjele sammen med oljen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.