Ble det bedre med storebilder enn med små (som her). I løpet av den siste uka har det vært mye jobbing, og hva er vel bedre enn å belønne seg selv med enorme blåbærmuffins
D å de blirstore. disseherlige kanelsnurrne er helt fantastisk gode. deig. kok opp melk, smør og melis. bruker du fersk gjær blander du inn gjæren i melken, vis du bruker tørr tar du bare å blander den med melet
Detbutikkeneforøvrig burde tenkt på er at enkelte storefamilier, sparer hundrevis av kroner på å kjøpe tilbudskneip, og at dette kan være avgjørende for hvor en velger å handle
Konvensjonell visdomtilsier at frokost er vårt viktigstemåltid og hvisvi hopper over det så risikerervi alt fra en lavere forbrenningtildårligere matvalg og overspising resten av dagen
Det er nemligikke så vanskelig å gjøre en "festvaffel" (som du kanskje forbinder med mye sukker, fett og tilbehør som syltetøy/rømme) til en "hverdagsvaffel" med litt annet tilbehør og med litt grovere innhold
Er ikkje sånn kjempestor tedrikker, men driv å øver meg. Liker «London Fruit & Herb Company» sin te, har berre smakt «Blueberry Bliss» og den med bringebær – og likerdeiveldig godt
For meg er dette den virkeligstore gleden ved å ha drivhus. Basilikumen brer seg ut i potene, og det popper opp nye agurker så fort at du nesten ikke rekker å høste
Den er laget av brød, som er stekt på en spesiell måte, så detikkeblir skorpe på brødet. Vannameirekene jeg brukte er tropiskestore reker oppdrettet Vietnam
Dissemuffinsene er nesten litt sunne, ettersom det er havregryn og olje i dem. Jeg bruker dissestoreamerikanskemuffinsformene, som du får kjøpt stort sett i alle dagligvareforretninger
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.