Studentlivet. Jeg fikk en veldig koselig kommentar her på bloggen for noen dager siden som lurte på hvordan jeg alltid kunne lage en del god mat, og fremdeles få endene til å møtes med dette studentbudsjettet
Tid for oppskriftsinnlegg dedikert til alle medstudenter der ute. Det er ikke tvil om at de fleste av oss studenter lever med litt mindre kroner i lomma enn hva resten av Norges befolkning har, og det er heller ikke tvil om at det er kjipt å bruke de usle kronene man disponerer på å handle matvarer
) Skakke vera lett og vera student. Denne middagen var vel sannsynligvis et av påskens høydepunkter for min del, da "ferien" stort sett har gått i jobb og skole
I have made this frosting in my cupcake class for all my students and they loved it, They say it reminds them of Kinder egg, if you know what that taste like
Denne oppskriften stammer fra min lykkelige tid som student i Bergen. Når høsten meldte sin ankomst, og regnet rant over den regntunge byen, (hvor det nærmeste du kommer snø er isen fra fiskehandlerens disk) DA pleide min venninne, Wenche, å lage sin magiske lammegryte
Jeg kunne snakket opp og ned i mente om hummusens kulturelle viktighet i Midt-Østen, blant engelske studenter eller i radikale miljøer for noen år siden – og sikkert mange andre steder og
Student med fokus på å lage sunne retter i hverdagen. Norge byr på et vell av fisk og skalldyr og i dag prøvde jeg på en klassisk blåskjellsuppe med en indisk vri
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.