Jeg refererte til godfisk sin side, men synst den var saa god at jeg gjengir hele oppskriften her. Ene vennina til konemoren likte den saa godt, at hun fikk resten med seg hjem og ville lage den hun ogsaa
En kjapp og lettvint torskerett med asiatisk vri, smaker godt i hoestens kalde tid. Ha i matfløte, smuldre fiskebuljongterning over, rør forsiktig og kok opp
I dag (Søndag) var det hjemmelaga røyketorsk på menyen, med røyksyre 4 timer i salt, deretter et døgn i røyksyre oppløsning med 2. Og jaggu smakte det røykt torsk også, men både konemoren og jeg synst smaken kunne vært litt sterkere Neste gang præver jeg å salte det i 7 timer, og la det ligge minst et døgn i røyksyre oppløsninga
Dette er enkel og god mat (og dessuten tar den seg fint ut på tallerken). Rekelaken gir en fin saltsmak på filetene, så du trenger ikke å salte filetene
Jeg kjørte en tur bortom Hydro Husnes utfyllinga og tok noen kast før komlemiddagen skulle lages. Deretter var det hjem og lage komle, konemoren liker tradisjonell norsk mat som komle og pinnekjøtt
Det er ofte mest mat i huset paa Hunnkrabben, og spesielt naa sent paa hoesten og vinteren. Et annet tegn paa at det kan vaere bra med mat i krabben, er hvis du finner liksom et svart skjegg under, det er ofte et godt tegn
Broderen har salta sitt eget lammekjoett i mange aar, og salting av fisk har vi gjort i lang tid. Her er en liten oversikt over hvordan de forskjellige konserveringsmetoder kan gjoeres
Her kommer en meget god reke Curry fra Thailand Karrisaus oppskriften er enkel å lage - bare røre sammen noen grunnleggende ingredienser , eller blande dem opp i en food prosessor , chopper, eller blender
hvitvin eller hvit matvin forberedelse. Med denne oppskriften kan du velge å fritere , dampe , eller bake krabben - se nedenfor for de ulike tilberedningsmetoder
den lukter ingenting. spekemakrell anbefales å spise med flatbrød med smør, kalde poteter skåret i tynne skiver oppå flatbrødet, ben og skinnfrie stykker av makrell,og rødbeter
Bland melk, chili, og lime - og rør inn egget. Hakk løk, selleri, ansporet chili og vårløk, legg disse til blandingen i pannen, dryss med pepper, og fortsette å blande sammen til alt er varm, legg deretter på en tallerken og server
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.