Quinoagrøt med blåbær og banan – 3-6 porsjoner, alt etter størrelse på barna. 1/2-1 ts ingefærpulver. 1/2-1 ts kardemomme. 1-2 ss astragalus pulver (en urt, kan sløyfes). 1-2 eggeplommer. Quinoaen er ferdig kokt på 10-15 minutter, og jeg bruker middels varme. 1/2-1 ts ingefærpulver. 1/2-1 ts kardemomme. 1-2 ss astragalus pulver (en urt, kan sløyfes). 1-2 eggeplommer
leverpostei og gulost - man smaker dem hver for seg, uten at de komplementerer hverandre. har trukket seg inn i frøene, i ca 15-20 minutter, med lokket delvis på
Endelig en fast food-trend vi kan kaste oss over med god samvittighet. 3-4 porsjoner. 2 ½ - 3 dl byggmel. Quinoa er næringsrikt med 12-18% fullverdig protein og en god kilde til fiber, fosfor, magnesium og jern. Bløtlegg dem gjerne i 30-60 minutters tid i tillegg. Fjern vaniljestengene når grøten har begynt å koke, og la så grøten koke videre i 15-20 minutter - til quinoaen er mør. Hvis du vil ha en enda mer risengrynsaktig grøt, kan du spe på med enda mer melk, og la grøten koke i 30-40 minutter. 3-4 porsjoner. 2 ½ - 3 dl byggmel
halvparten av prisen - vanlig, hvit quinoa finner du her. 12-18% fullverdig protein (fullgod med proteiner i melk i følge WHO), og en god kilde til fiber, fosfor, magnesium og jern. 1/2-1 ss søtning (yaconsirup/honning/agave/sukrin)Valgfritt tilbehør, f. Bløtlegg dem gjerne i 30-60 minutters tid i tillegg. + Ta ut vaniljestengene når grøten har vegynt å koke, og la så grøten koke videre i 15-20 minutter, eller til quinoaen er mør. 50-70 kr per 500 gram
Lottemora koser seg med en superfrokost, hører på radio og surfer rundt i blogglandia. Huset er så og si rydda, og da er det bare å dra over med moppen etterpå - så er det klart for helg
Her er det mye sunt fett, høyt innhold av fiber og lettopptakelig protein - kan det bli bedre. erstatt 1 dl med chiafrø)1dl linfrø 1dl sesamfrø himalayasalt 6-9 dl vann Vannmengden avhenger av hvor lenge du lar røren stå etter at den er rørt sammen. 8-9 dl vann. Deretter stekes de i 30 - 40 min til, der en bytter rundt på brettene hvert 10 min. Tidligere så har mine blitt litt seige, men etter at jeg har begynt å la de stå over natten i 50 grader med varmluft, og døren på gløtt - så blir de supergode og sprø. 4g karbohydrater, 4g protein + masse sunt fett og høyt fiberinnhold - resten kommer senere i dag. 6-9 dl vann
Siden det er lørdag, så har jeg kalkulert inn en sjokolade-fudge bar. Den bestod av 50 g havregrøt og en boks cottage cheese – det kaller jeg superfrokost
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.