Skrell og kutt opp alle grønnsakene og ha de i vannet sammen med buljongen. Serveres med flatbrød. 1 kålrot ( medium størrelse). 10 poteter (medium størrelse). 10 poteter (medium størrelse)
Resultatet er en elggryte med chili eller mer korrekt, en chiligryte medelgkjøtt. Denne viltgryten er ganske annerledes enn det mange er vant til i Norge hvor jeg har kombinert ingredienser fra flere oppskrifter med viltkjøtt funnet på amerikanske matsider som Allrecipes
Her er min variant laget medelgkjøtt, men du kan selvsagt bruke oskekjøtt istendenfor. Det var kaldt ute, og jeg husker at smakte godt, med den litt tykke røde kjøttsuppen
Kjøttkakene formes i venstre hånd ved hjelp av ei spiseskje som man snur og vender den med et par ganger før den stekes på begge sider i litt smør i stekepanne på middels varme
Etter en varm suppelapskaus var det godt med en fyldig sjokolademousse. Det var ikke oppgitt hvor stor denne oppskriften var, men vi hadde en mistanke om at den med fordel kunne ha vært halvert
Gni steken godt inn med salt og krydder og legg den i gryta. Legg over noen klatter med smør, og stikk et steketermometer inn i den tykkeste delen på steken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.