Til kaken. Den som har kaken alle snakker om. Til kremen. Begynn med kaken ta kaffen i en gryte og visp inn kakaoen gi det et lite oppkok(pass på å ikke bruke for høy varme da blir kakaoen bitter) sett blandingen tilside for avkjøling
Jeg reiser med ferje i forbindelse med jobben av og til, og ferjetur er lik svele og kaffe. For å få trua på sveler igjen, ble det stekt skikkelig lubne, luftige sveler og påsmurt MYE deilig smørkrem
Om du vil diske opp med det samme klikker du deg inn til henne. Denne gangen er jeg inspirert av Hverdagsmamma, som har delt sin favorittoppskrift på sveler
Sveler. Lavkarbo sveler + dagens middag. 26. 10. 2014 kl. 18. 58 i. Blogg. Ingen kommentarer. I går var eg ute å drakk, og hadde i dag en sikkelig dagen derpå dag
Sveler er supergodt og disse intet unntak, men jeg har laget de litt sunnere enn de originale svelene, disse innholder gresk yoghurt og havremel og kan lett lages sukkerfri ved å tilsette feks sukrin melis istedet
Italiensk "Gelato alla vaniglia" kalles også av og til for "Gelato di crèma". Blandingen varmes til den tykner såpass at sausen legger seg bak på skjeen som et tynt lag
Sett til lagring i fire måneder – snu på glasset en gang i døgnet. Råd og vink har jeg fått, og jeg har benyttet meg av mormors sett med kokebøker fra sekstitallet, som jeg har arvet
Tilhører du den yngre garde bør du i alle fall også prøve denne. La tankene gå tilbaketil tidligere tider og server denne deilige fruktgrøten til familien
God frokost til late gutter,eller god kveldsmat med varm kakao til. Ha alt i kjøkkenmaskinen,hold igjen litt på hvetemelet,la maskinen gå minst 8 minutter,til deigen samler seg og "løsner" fra bollen. Nå kan du sette deigen til heving, 1/2 - 1 time,alt etter hvor god tid du har. Stek rundstykkene ca 15 minutter på 225*Ha gjerne ovnen på 240* når du setter inn baksten,skru så ned til 225*
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.