Da snakker vi selvsagt om pølser med skikkelig kjøtt og reale smaker. Når Matbloggsentralen så utfordrer til pølsekonkurranse med en reise til New York som premie, trengte jeg dermed ingen ventepølse
Litt grovt salt sammen med chillien gjør det letter å knuse den. med potetbåter. Kjør det gjenom kvern, først i den groveste skiven, deretter den mellomsteBland kjøttet sammen med resten av ingredienseneLa det hvile i kjøleskapet over nattenMonter pølsehornet og tre på tarmen
Dette har ikke jeg funnet i mine nærbutikker så jeg tok det med hjem fra Spania. Serveres med ris. Finn fram en jerngryte (eller evt ildfastform med lokk)
Kutt sitrongress stenglene i biter, mos dem, og ha i stekepannen med løk. 700 gr storfebog med bein1 kg svinebogmed bein3 terninger hønsebuljong1 ss østersaus2 sitrongress stenger5 ss olje1 løk1 ss sukker1 ss salt1 ts paprikapulver3 ts chillipulver blanding2 terninger bun bo hue smaktilsetning1 håndfull mynteblad1 isbergsalat400 gr risnudlerKok storfebog og svinebogmed 3 terninger hønsebuljong i 4 liter vann på høyeste varme til det fosskoker. 1 kg svinebog
Svinebog ble byttet ut med kylling ogfersk ananas med hermetisert. Her er det mangeflotte oppskrifter, og det geniale med en trykkoker er at man kokerflotte, gode middager på veldig kort tid
Ingen må reise til Alsace uten å ha prøvd choucroute, denne kraftige retten med røkt svineskulder, saltet bogspekk, svinebog og labber, og to slag pølser fra området
Vi brukte svinebog fra Kiwi og delte denne i tre biter. Vi serverte det med maisstuing, søtpotetstappe og noen av årets grillsauser, mens restene ble brukt som tacokjøtt
Pulled pork = langtidstekt svinebog. På kulegriller så legger man ned ei aluminiums form i midten, legger kull på hver side, fyller forma med en eller annen væske, for smakstilsetning og for å holde temp, nede
Vi brukte svinebog fra Kiwi og delte denne i tre biter. Vi serverte det med maisstuing, søtpotetstappe og noen av årets grillsauser, mens restene ble brukt som tacokjøtt
Omelett medsvinebog og brokkoli. til middag og neste dags lunch3 egg4 ss fløte4 skiver ost200g svinebog/svinestek/skinke100 g brokkkoli1 ss smørsalt og pepperPisk sammen egg og fløte,hel det i en varm stekepanne med smør
Pulled pork = langtidstekt svinebog. På kulegriller så legger man ned ei aluminiums form i midten, legger kull på hver side, fyller forma med en eller annen væske, for smakstilsetning og for å holde temp, nede
Dette er paien man burde spise ute i skogen etter man har felt et stort furutre med øks. Eller med motorolje på fingrene mens du mekker på en gammel motorsykkel
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.