Sett på risen, deretter skjærer du svinefilet i tynne strimler og steker/woker det litt og litt. Når alt kjøttet er stekt og bønnene avrent har du alt i stekepannen
Vi liker å eksperimentere litt med krydder og marinader. Og til fredagskosen, er det deilig med en lett, enkel og smakfull rett, som heller ikke er for dyr i innkjøp
Skjær ei lomme i kjøttet, legg i skiver av brie, litt soltørka tomat og revne basilikumblader. Pakk sammen rullen, og legg den i ei ildfast form med litt olje i bunnen
salt og pepper. Bland honning, olje, femkrydder og litt salt og pepper til en marinade. Kutt svinekjøttet i lange, brede strimler og vend i honningmarinaden
Det er lørdag og dette sto på menyen i kveld. -) Ingenting er så avslappende å sitte seg rundt middagsbordet med kjæresten og nyte et deilig mat og drikke
Svinefilet er deilig og magert kjøtt som passer godt til marinering. Her blir det en herlig kombinasjon av sennep og honning, men prøv også en chilibasert saus
Svinefilèt er deilig mørt og super enkelt å lage. Kombinasjonen jeg i dag viser med soltørket tomater og spekeskinke passer perfekt til svinekjøtt som har litt sødmepreg over seg
Kjøttet er smakfullt, mørt og rimelig, og kan varieres med mye forskjellig tilbehør. Og denne helgen var vi lei vilt og lam, så da ble det svin isteden
Når svinefileten fylles på denne måten blir den saftig og velsmakende, særlig med såpass mye urter, og så ser det så innbydende ut, man spiser litt med øynene også
Svinefilet og eple passer godt sammen, her har jeg også brukt masse gode rotfrukter og eplesider. Dette er skikkelig gjestemat, og det er gjestemat som er aldeles nydelig og som nesten lager seg selv, her kan mye gjøres på forhånd
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.