Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Anrett alt pent på en tallerken, og bruk stekesjyen fra svinefilet/marinade som saus over kjøttet. Curry paste, søt chilisaus og ingefær, setter en spicy smak på retten, og marinaden gjør kjøttet saftig
Krydre svinefileten og stek den i stekepannen slik at du får lukket kjøttet. 1 svinefilet. Stek videre under lokk, eller legg det i en ildfast form og stek det i stekeovnen på 200 grader i 15 – 20 minutter. 1 svinefilet
Legg på en varm grill, og stek en god stekeskorpe på alle sider. Grillet svinefilet. Når den har fått en bra stekeskorpe kan du dempe varmen, og la den steke ferdig på indirekte varme
Svinefilet er deilig og magert kjøtt som passer godt til marinering. Sett stekeovnen på 200 grader. Ha kjøttet over i en ildfast form og stek det videre i ovn på 200 grader, til kjøttet har en kjernetemperatur på 72-74 grader
Brett kanten på folien opp og ha over presset sitron. Svinefilet er deilig helgekos. 400 g svinefilet. Lukk pakkene godt og stek på 200 grader i cirka 30 minutter. 400 g svinefilet
Når svinefileten fylles på denne måten blir den saftig og velsmakende, særlig med såpass mye urter, og så ser det så innbydende ut, man spiser litt med øynene også
Gni krydderet godt inn i svinefileten og la den ligge på kjøkkenbenken og bli romtemperert. Denne spennende oppskriften med blåmuggost må nok være den som til nå er rangert høyest på listen
Brun de i smør på alle sidene. Strø over parmesan og soltørkete tomater, og legg kjøttbiten på. Pensle egg på alle kantene av deigen, og pakk den rundt kjøttet
Ta ut grønnsaksformen, vend rundt på grønnsakene og legg svinefileteneoppå grønnsakene, del eplene i båter og legg de rundt svinefiletene og hell på eplejuice
Svin kan tilberedes på mange måter, og en populær variant av svin kan være innbakt svin. Sammen med den innbakte svinefileten har jeg valgt å servere dampet ris og velkjente «wok-grønnsaker», som blant annet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.