Denne oppskrifter har jeg hatt liggende en halv evighet, uten at jeg har brukt den til noe. Men i dag fant jeg ut at jeg skulle teste den ut, og jeg angrer virkelig ikke
Rist sesamfrø i en tørr wok(eller en stekepanne hvis du ikke har en wok) på medium varme. Min versjon bruker grønnsaker jeg hadde i kjøleskapet og kjøtt av form som bacon, men du kan endre på oppskriften hvordan du måtte ønske
Kok nudler etter anvisningpå pakken og kok grønnsakene. Til to porsjoner. 300 gram kyllingfilet1/2 rødløk1/2 rød paprikaBlomkål&Brokkolibuketter (eller andre valgfrie grønnsaker)1 ss østersaus2 ss soyasaus1 ts sesamolje1 pakke eggnudler
Ta dem opp med en hullslev og la dem renne av på et husholdningspapir. Legg fyllet midt på hver pannekake, rull dem sammen og pensle skjøtene med eggehvite og la dem ligge ca 10 minutter
” slik lyder standard spørsmålet fra veldig mange både når vi er på demo i butikk og på kurs. Det er mange krydder i en indisk saus, men det må nødvendigvis ikke være sterkt
Ikke ha for mye kjøtt i pannen på en gang, for da vil kjøttet koke og ikke steke. Den har ikke mange ingredienser, men fenikkelen er et spennende følge til svinekjøttet
En sikker vinner i woken. Vi lagde og en annnen variant av denne, som vi legger ut neste uke. Greit når en først er igang med å wokke, så deler vi opp og prøve forskjellige grønnsaker og saus i 2 forskjellige porsjoner i wokken
7-800 gr svinekjøtt, ytre- eller indrefilet eller flatbiff1 squash1 paprika6-7 champinjon1 liten sellerirot2-3 rødløk1 pk fetaost1 glass oliven1 boks cherrytomater5-6 friske cherrytomaterFrisk timian. Sett ovnen på 225 grader. 0 7-800 gr svinekjøtt
I en stor panne eller wok steker du kjøttet i nøytral olje på høy varme til det er gjennomstekt. Denne retten er utrolig enkel og god-du lager den på rundt 20 minutter
Da jeg var liten, synes jeg det var enormt stas å spise påkinesisk restaurant. Spesielt tiltrukket var jeg av lykkebrønner og gigantiske vifter med silketrykk, og begge deler var gjerne på plass
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.