Svinekotelett med mandeltopping, eple-/løk og urtepoteter
Torilds mat
Torilds mat
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Til 4 personer
  • 4 svinekoteletter smør
  • salt
  • pepper
  • 2 epler (skrelte), delt i båter
  • 1 løk i halve ringer
  • 2 ss smør
  • 1 ss honning
  •  
  • Mandeltopping
  • 50 g grovhakkede mandler
  • 2 fedd finhakket hvitløk
  • 2 ss tørket persille
  • 2 ss honning
  • 1 ss sitronsaft
  •  
  • Urtepoteter
  • 8 kokte, kalde poteter delt i 4
  • 1/2 dl olje
  • 2 ts salt
  • 1/2 ts grovmalt pepper
  • 1 ss oregano

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.