Den forma som ble servert av min søster hadde sitronen delt i båter og lagt utover. Ja, det er tungt å innrømme, men du verden så mange gode oppskrifter på fiskemat som fins utenfor Nord Norge
På skolen har jeg valgfag asiatisk mat. Og neste uke er det koreansk mat som stårpå menyen. Grønnsakene kan variere, men basisen er ofte kinakål sammen med hvitløk, reddik og chilipepper
Du vet sikkert godt at huden blir tørrerenår vinteren kommer. Drysser det små hvite flak påstørrelse med støvkorn, har du sannsynligvis bare tørr hud i hodebunnen
Pasta er noe av det beste jeg vet, så akkurat det kan jeg ikke se for meg et liv uten. Så jeg ble kjempeglad når jeg fant oppskrift på en sunnere pasta bolognese
Rist sesamfrø i tørr steikepanne, til dei får litt farge. I går var det berre eg og husbonden som skulle ha middag og då vart det ei heimelaga tomatsuppe med foccacia
Rist hakkede valnøtter i en tørr panne og grovhakk basilikum som has på før servering. Følg med på at potetene ikke brennes og at steketiden kan variere ut i fra størrelsenpå potetene
Vi liker godt kålrot i retten så du kan godt ha i en halv kålrot av passe størrelse. Legg kjøttet til side og kok videre på knokene i så mange timer som du bare kan, jo lenger koke/trekketid- jo mer næring får du i kraften
Må bare si at bloggen din e gull værd. Å tilsette enda mer glutenfritt mel ut over det oppskriften sier du trenger fordi du synes røren ser tynn ut i forhold til det du er vant til med glutenholdig mel
Bryte sine egne tradisjoner, eller ha to smertefulle måneder. Jeg er av den typen som venter med julegodt og påskegodt til det faktisk ER jul og påske, og synes det er håpløstnår butikkene begynner med sånt tull lenge før de skal
Adskillige gange om dagen, hver eneste dag, skaber de fødevarer, vi spiser, små skader, der akkumuleres og bliver til flere og større skader, og de får kroppen til konstant at skulle reagere ved at sætte betændelser i gang
Jeg må innrømme at jeg ikke liker erter, men når det er sagt så har jeg en bedre halvdel som liker erter veldig godt, og siden han ikke lager mat, så blir det jeg som må mikse å trikse med det, også erter
E har forska på denna kaka i et par år, smakt og prøvd, lest andre blogga sine forslag te fremgangsmåta, og te slutt har e endt opp med det som e min versjon
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.