Tacopai :)
gjemegeigulrottakk
gjemegeigulrottakk
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 ss med smør i forma, ogso blanda eg
  • 4 egg og
  • 1 dl fløyte
  • Til fyllet treng ein tacokrydder. Dette er enkelt å lage sjølv, og eg lagde det raskt medan bunnen steikte seg ferdig.
  • 1,5 ts salt
  • 2 ts chilipulver
  • 2 ts paprikapulver (einaste pulveret som kom alt for raskt ut av glaset. Blei sikkert 3 ts til slutt, men paprikapulver er no godt det:)
  • 1 ts kvitløkspulver
  • 1 ts løkpulver (dette fant eg ikkje på butikken, skal sjekke coop`en ein annen dag)
  • 1 ts spisskummen
  • 2 krm cayennepepper
  •  
  • Fyll
  • 400 g kjøttdeig
  • 1 fedd kvitløk
  • 1 ss tomatpurè (Eg las feil og brukte 2 ss, og trur egentlig det var akkurat passelig)
  • 2 ss tacokrydder (Her blei det 2 ts, men eg har store ts.)
  • 0,5 dl vatn
  • halve cherrytomater (eg brukte vanlige tomatar)
  • løkringer i skiver (droppa eg. Blir so innmari dårlig i magen om ikkje løken er omtrent ihelsteikt)
  • 2 dl revet ost (det blei 3 dl)
  • 1 dl kremfløyte (blei ein god dæsj ekstra sidan eg fikk litt mykje ost)
  • 0,5 dl creme fraiche
  •  
  • Guacamole
  • 2 modne avocado mosast
  • 1 dl creme fraiche
  • 1-2 ts sitronsaft (også her har eg bomma ser eg no. Delte en sitron i to og klemte til. Blei sikkert 3 ss)
  • 2-3 fedd kvitløk (på det her tidspunktet var eg dritleide av å stå på kjøkenet, og tok en god dæsj kvitløkspulver istadenfor)
  • 2 ts olivenolje

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.