I dag har jeg laget pasta med noen baconterninger, spinat og en god saus medblåmuggost. Pasta kan du servere med det meste av kjøtt, fisk og grønnsaker, pasta er en kjapp og god hverdagsmat og populær hos både store og små
Enkel og god pastarett som faller i smak hos de fleste2 personerIngredienser. - 1 løk- 2-3 fedd hvitløk- 3/4 boks bogskinke- 200 gr frosne grønne erter- 3 dl matfløte- salt og pepper- 1 ss sitronsaft- tagliatelle (pastabånd)Fremgangsmåte. - finhakk løk og hvitløk og fres blankt i olje- tilsett skinke, og fres dette i 2 min, før du tilsetter frosne erter og matfløte- smak til med salt, pepper og sitronsaus, og la det putre et par minutter- kok pastaen, hell over sausen og server. 3/4 boks bogskinke
Ha pasta og erter i en ildfast form sammen medskinkeog løk. Kok makaroni/pasta etter anvisningen på pakken og la de frosne ertene få koke med de siste et-to minuttene
Skjær skinken i terninger og ha dem i kjelen sammen med løken. Fres hakket løk og hvitløk sammen med timian i olivenolje til løken blir blank, ett til to minutter
Lofoten røkt laks i tykke skiver passer godt i denne gode pastaretten med ruccola og kapers. Hell av vannet og ha på litt olivenolje slik at den ikke kleber seg sammen til en ball
Server nøttene sammen medblåmuggostog frukt. Deilige januar er over oss med lange turer i skogog mark, dagene blir lengre, og legger du godviljen til så kan du kjenne solen varmer
Ha baconbiter oppå sammen med oppdelte skinkebiterog rødløk. Er deigen for fast spe med litt vann. Blir både sprø og god, og spises av både voksne og barn her
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.