Da jeg så hun hadde egen blogg, Tedags hos Tant Ninette, gikk det nesten trill rundt for en stakkar, – jeg var overbevist, et sånt pepperkakehus skulle jeg lage
så hvis du fortsatt ser sukker, er det bare å fortsette å riste til det er oppløst. ) deretter setter du flasken i kjøleskapet i ett døgn for å stoppe gjæringen
Fordi bedre enn dette blir det neppe. Suksessterte er ikke forbeholdt kun påskehøytiden. Synes du kremen ikke blir gul nok (vaniljefrø kan påvirke gulfargen), så er det lov å tilsette litt gul konditorfarge
Så har jeg laminert oppskrift for hver lapp med skikkelig bilde. Sist vi var der kjøpte jeg med meg garnpakken, og det er dette jeg sitter med i ledige stunder inne og ute
Og igår var det tid for festaften i Mat- og vinklubben Smak igjen. Bloggen er først og fremst en notatbok for våre egne kulinariske opplevelser og ble i starten brukt til referater fra klubbens treff
Nåvel… - jeg tok bollen ut og prøvde å vispe det hele for hånd, og med et v e l d i g positivt blikk så det hele pittelitt bedre ut… dog ikke som ifjor
Ikke fordet, frosset og vakumert er heller ikke å forakte, i mangel av det ferske. Vi prøver den retten også, så gjør deg klar for god mat en deilig råvare
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.