Tamilske fiskekaker (Tamil fish cutlets)
Rice
Rice
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 250 g tunfisk (2 tunfisk på boks i vann) – kan erstattes med annen fisk, særlig makrell er veldig godt.
  • 4 middels poteter
  • 1 middelsstor løk, finhakket
  • 6 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 ts finhakket ingefær
  • 3 grønn chilli, finhakket
  • 2 ts spisskummen-pulver (fåes i de fleste innvandrerforretninger, mens hele frø kan kjøpes i de fleste norske dagligvarekjeder og knuses så i en morter)
  • 1,5 ts korrianderpulver (fåes i de fleste innvandrerforretninger)
  • 1/2 ts gurkemeie
  • salt
  • pepper
  • 1/2 lime
  • litt olje
  • 3 ss Idun ketchup (ja da, vi er ikke for fine til å bruke denslags)
  • 8 dråper Tabasco (eller så mye ganen tillater)
  • 1/2 lime
  • Litt nykvernet pepper

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.