Jeg er igrunnen ikke noe frokost-menneske. fin frokost. Har egentlig aldri vært det heller. Derfor har jeg ikke giddet å prøve igjen, for skal jeg først spise noe til frokost, så bør det smake bra
Vi hadde en sjau på søndag kveld, og gjorde klar lunsj for flere dager framover. Når man skal ha noe annet enn brødskiver til lunsj, er det lurt å planlegge litt, og lage for flere dager
Pass på at eventuelle gjester liker rått kjøtt. Form karbonadedeigen som en rå hamburger, og server med de finkuttetegrønnsakene og server med en rå eggeplomme
Herlige smakskombinasjoner, teksturer og ikke minst fint fargespill påtallerkenen. Ha et par ss god olivenolje i posen, senkposen sakte ned i vann for å presse ut luft og forsegl når vannet når låsenpåposen
(her finnes mye ok glutenfritt, bare pass på å ta litt ekstra olje i vannet, en klype salt og rør i pastaen til å begynne med så den ikke klumper seg, fortsett å rør litt av og til)
Legg salat påentallerken og Salma tartaroppåsalaten. Min favorittverdensdel i matveien er den sørøstre delen av Nordamerika, nemlig Lousiana og de karibiske øyene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.