Denne kaken her er hentetfra boken Slikkepott av Lise Finckenhagen og går under navnet konfektkake. Blir faktisk bedre og bedre med dagene også, så helt klart en favoritt å bake tett opp mot jul
Hemmeligheten ligger i å tilsette litt honning og litt spisscumin…. Da kan jeg fryse ned saus i fryseposer og ta opp sausene når jeg skal lage pizza og har litt dårlig tid
wpa iframe"). Det er saftig, har god skorpe, og er overraskende godt – selv etter frysing. Bland gjær i det tørre, og rør det hele sammen til en løs deig som ser omtrent slik ut
Nå har vi akkurat kommet hjem fra Ado bassenget. Det er vanlig å smaksette med konjakk eller likør, men vi bruker her idag romessens istedetog det funker like bra
I en annen mindre bolle pisker du sammen melk, egg, creme fraicheog olje frafetaosten. Og de passer dessuten utmerket til suppe, i matboksen, på piknik, biltur, kveldsmat, på vei til jobb og du vet, det meste
Og har du prøvd en oppskrift frabloggen. Og nå som jeg kan lage perfekte cookies, vel så lager jeg de kanskje litt for ofte *fnis*… Jeg er veldig kresen når det kommer til cookies
Fra Wikipedia. Dette er virkelig verdens besteogså ja. Ikke bare i navnet, men i smaken også. Oppskriften på kongekake ble modifisert, blant annet med færre mandler, som var en dyr vare
Det smakte faktisk ikke bare egg og fiberhusk. Alle som har lavkarbo som en livsstil vet hvor vanskelig det er å lage godt brød som ikke smaker egg og fiberhusk
Her kan du bruke kraft frastekekraften av kjøttkakene og buljong. Om du har dårlig tid og ikke har mulighet for å lage saus fra bunnen av bruker du bare posesaus
Så enkelt lager du verdens beste bernaisesaus helt fra bunnen av. Plomme og smør skal ha samme temp. Promise you utkonkurrerer både TORO på smak og tid
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.