Denne skal helst være litt tykk i konsistensen, (men du kan lage den så tynn du vil). Then the potatoes will make the soupthicker, and it will become – “Lapskaus”
Hos bakeren fikk du enten franskbrød,rugbrød eller «sigtebrød», som det heter på dansk. Familien fylte derfor den lyseblå Cortinaen med hvetegrøpp, grovt rugmel og andre grove norske melsorter , samt brunost , før vi rullet inn på danskebåten og hjem til Århus etter feriene i Norge
Begynn med å kutte opp bacon, løk og hvitløk, ha litt olje i en tykkbunnet kasserolle eller en jerngryte og stek bacon lett brunt, tilsett løken og hvitløken, la alt surre på middels varme til løken begynner å få farge
Skjær flesket/svoren i skiver, som du dekker brødformen med. Smelt smøret på svak varme, pisk inn mel og spe med den silte melken til den er passe tykk (som vaffelrøre)
Toscansk bondesuppe er en rett med opphav fra Italia. Selv om retten blir kalt for en bondesuppe betyr ikke det at det var kun bønder som spiste denne retten
Hvis du vil tjuvstarte julefølelsen, kan du lage disse marsipankonfektene. Et streif av frisk bringebær og lakris gjør de litt mer spennende enn den tradisjonelle julemarsipanen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.