Som en familie på fem har vi vanlige matvaner, spiser mye frukt og grønt, og prøver å være sunne. Da er ukeshandlingen vell overstått, og vi har atter en gang fylt skapene til randen
Spør meg gjerne hvis det er noe dere lurer på. Vi gir terningkast til alle rettene. Vi er strålende fornøyd og har spist tre kjempegode middager herfra også i denne uken
Ost påtoppen. Hell over fløteblandingen og ha på osten. Ost påtoppen. 3 fedd hvitløk, hakkes. 3 dl fløte. 3 ss creme fresh. 1/3 blomål i biter. Stekes på 200'c i ca 20 min. 3 fedd hvitløk, hakkes. 3 dl fløte. 3 ss creme fresh. 1/3 blomål i biter
Det hadde vært kjedelig å servert kyllingen naturell, så ville gjerne gjøre litt stas påmåltidet ved å fylle kyllingfiletene med kremost m/hvitløkssmak, soltørkede tomater og noen basilikum blader
Barn er glad i ost, dette er derfor også en god måte å få dem til å spise litt mer grønt på. Heller av vannet på grønnsakene og legger dem rundt fisken i formen
I stedet for å putte i diverse grønnsaker, ost, saus og lignende oppå kjøttet og deretter pakker det inn i et tacolefse eller et tacoskjell, så kan du her blande i grønnsakene mens du steker karbonadedeigen, da er du sikker på at du får de i deg
Oppskriften på det la jeg ut i går- her. Skjær opp det du liker av grønsaker, jeg pleier å bruke det som står over + det som måtte falle meg inn -gjerne litt soltørkede tomater, ananas eller eplebiter
Topp med fersk frukt eller bær like før servering. Ukens sunne søtis. Jeg elsker smaken av kokos og denne pannacottaen er superenkel å lage i tilleggtil at den smaker himmelsk
Etter jeg fikk smaken på det for første gang har jeg blitt helt frelst, det er jo sååå næringsrikt, fargerikt, mettende, lett å lage og en fryd for både synet, kroppen og ganen
Surr bacon rundt hver kylling filet og stek på middelshøy varme i en stekepanne, snu de forsiktig innimellom så de blir stekt på alle sider, Pass på at de er gjennomstekte
Lag risotto som anvist på pakken. Topp med litt basilikum og parmesan om du ønsker. Bland alt i pannen og tilsettstangselleri og paprika tilslutt og stek til alt er varmet
Pai er altså mettende, rask og praktisk mat som er perfekt å ha med i matpakken "dagen der på". Pai er en undervurdert middagsrett som jeg helt har glemt å lage på en stund
Etter jeg fikk smaken på det for første gang har jeg blitt helt frelst, det er jo sååå næringsrikt, fargerikt, mettende, lett å lage og en fryd for både synet, kroppen og ganen
Den har også klatret seg opp til en andreplass på en uke. Etter at jeg postet denne har jeg fått mange tilbakemeldingerpå at dette er en kake mange kjenner til fra "før i tiden"
Hell på den lyse røren og til slutt resten av den mørke røren. Rør smør og sukker hvitt og kremaktig. Pynt med revet mørk sjokolade og evt et lett melisdryss påtoppen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.