Det er ikke så lenge igjen til første advent. Og hva er vel mer jul enn sild, øl og akevitt. Sild er noe som har blitt spist her hjemme på berget siden steinalderen
Kaken er laget av flott Jannicke Hustad (link til bloggen finner du HER) Tidenes mest mektigste kake, så mektig at jeg faktisk måtte dele den med familien for at den skulle forsvinne
Husker dere at jeg startet på kostveilederstudiet for en stund tilbake. I dag fikk jeg svar på oppgavene mine, og sammen med hjemmeeksamen som jeg besto i slutten av april så har jeg bestått med glans
Jeg har virkelig noen spennende måneder i møte. For meg er det veldig viktig å hele tiden utvikle meg, følge med og sørge for at det jeg lærer bort til kundene mine er oppdatert og forskningsbasert
Dagene opp mot sommerferien er alltid hektiske. Mye skal skje, både på jobb og i heimen. Kvelder og dager fylles av avslutninger, sommerkonserter, opptredener og sommerbursdager som skal feires på forskudd med klassen
ENTEN MAN VIL ELLER IKKE,Men det vil man jo, og noe av gleden med den er forberedelsen vi gjør. Alle har sine tradisjoner og nå får du et lite innblikk i vår families
Ja, vi er stolte av å kunne presentere vår helt egen oppskrift på en faktastisk nydelig god saus. Å nå har vi laget den noen gang, så vi kan oppskrifta og er trygg på å dele den med dere alle sammen
FAVORITTEN FOR TIDEN. 22. 02. 2015 kl. 12. 19 i. Oppskrifter. 5 kommentarer. Jeg er egentlig ikke en smoothiefan, men etter at jeg fikk Super Vitality Protein med blåbærsmak, har jeg fått helt dilla på smoothie
Sjekk ut tidenes tapaskveld. 01. 05. 2015 kl. 13. 36 i. Oppskrifter. 4 kommentarer. I går inviterte jeg mine bedre venner til en tapskveld der vi hadde kurvfest
Jeg husker tilbake til 80-tallet, da pitabrød for alvor slo an i Danmark. Vi kunne kjøpe dem med salat og skinke/reker og god dressing hos bakeren, i delikatessen, i kafeteriaer og på skoler
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.