Nå er jenta kommet ut av eksamenshula og ny inspirasjon er på plass til bloggen. Jeg skal få sendt over noen bilder av kokeboken, så skal jeg vise dere hvordan den ble
Sviddå har blitt vekket fra en ufrivillig lang dvale. Det å flytte er ikke til å spøke med og det har definitivt konsekvenser for tid som kan tilbringes på kjøkkenet
Da var barnehagen startet opp igjen og det var igjen klart for matpakkelaging. Må si jeg føler meg rimelig rusten etter en nok så koselig jul, men jeg kommer meg nok fort inn i svingene igjen
I går gikk min "fryseperiode" på 2 mnd i forbindelse med fødsel ut på SATS Bislett. Det vil si at jeg er tilbake på studiotrening igjen 7,5 uke etter fødsel
Nå når jeg er i ferd med en ny start her i Bergen, så kjenner jeg at motivasjonen er enorm. Treningen har det ikke vært noe problem med, der har jeg klart og holde på de gode rutinene
Jeg er tilbake fra Tallinn, og det har vært veldig kjekt på tur. Gøy å møte Lars igjen, se en ny by, møte vertsfamilien hans, være med på "jobb" og bare slappe av
Faste lesere av Pepperkverna vil vite at fredag er fiskedag hjemme hos Pepperkverna. Og at det som regel sniker seg inn et fiskeinnlegg når fredagen nærmer seg
Da er det bare to dager igjen til selveste julaften, og jeg håper nå at alle har senket skuldrene etter hektiske uker med mye lesing, og tatt seg en velfortjent juleferie
Har du ikke prøvd å ha rømme i kake før, har du sjansen nå. ) Denne sjokoladekaken er så god og saftig, og kommer nok fort til å bli en av dine favoritter også
Parmaskinke er veldig godt, spesielt når du snurrer den rundt kyllingen Visste du at parmaskinken med kronemerket på betyr at skinken er lagret i minst 12 måneder, og kun de beste skinkene brennmerkes med denne kronen og selges som parmaskinke
Før påske var jeg kjempeflink med kostholdet og gikk ned 4 kg på et par måneder. Jeg må innrømme at de fridagene med mye god mat og godterier har ødelagt litt og jeg vil komme tilbake til det "gamle" sunne kostholdet igjen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.