Jeg bare elsker å bake, spesielt når jeg kan la kreativiteten løpe fritt både på smak og design. Bringbærmousse-kake med bringbærgelei to etasjer, med dill og rømmemousse og hylleblomsgele
Da har jeg endelig kommet tilepisoden hvor vi skal sy sammen alle delene vi har gjennomgått til nå. Ja, nå skal alle teknikkenekombineres og ut kommer et veldigpraktisk nett eller veske, og med alle innerlommene du nå har tilgjengelig, kan du tilpasse dette til akkurat den vesken du vil med de funksjonene du trenger
Best Design på facebook. Jeg er imponert over kreativitetentil enkelte mennesker når det gjelder mat. Hva gjør man ikke får å få barn til å spise grønnsaker
Bloggen ahr fått nytt design, og eg er superfornøgd. Dagen starta i senga. Til høgre finn de linktil den flinke jenta som har laga designet, kanskje treng bloggen dineitfriskt pust også
Det retten som imin barndom og tidligvoksenliv var kjøttmiddagen over alle kjøttmiddager. En tørr ValpolicellaRipasso med smak av frukt og urter ble åpnet, den var som skapt til det lyse og lette kalvekjøtte
Design og koding. Lagde karri-kylling-thai gryte i går og må si jeg er blitt en reser på kjøkkenet. Spess når det gjelder å lage ting fra bunn å ikke bruke Toro-poser osv
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.