Dette pålegget ble til fordi jeg ville lage et mildt og melkesjokoladeaktig sjokoladepålegg. Resultatet er et mykt og kremet pålegg som alle barna koste seg med til frokost på hjemmebakt grovbrød
Deretter kokes vørteren og humle tilsettes ved intervaller for å få aroma og bitterhet i smaken. Det å lage sitt eget øl er ikke noen ny oppfinnelse her i Norge
Sjokoladekake med kulturmelk. På bloggen Hannes Kaker fant jeg en oppskrift på sjokoladekake med kulturmelk, og denne er utrolig god, saftig og holdbar i flere dager
Risen er best å arbeide med når den er romtemperert. For en tid tilbake siden deltok jeg på et sushi kurs hos Sabi Suhsi hvor vi blant annet lærte å lage uramaki
Jeg har allerede bakt to runder med krumkaker, og begge har vært med rom = kROMkaker. Første runde med kaker ble veldig gode, men man kunne ikke smake at jeg hadde brukt rom i dem
Fiken som ligger i rom blir bløte og ekstra gode. Ha fikenbitene i en skål og hell over rom. Sett skålen i kjøleskapet til dagen etter slik at romen får trukket godt inn i fikenbitene
rom og banan. Valget falt på en luftig, men meget saftig, sjokoladebunn toppet med hjemmelaget romkrem (selvfølgelig med ekte rom), banan og en fabelaktig marengssjokoladekrem med kaffe
Disse kulene blir ikke spesielt søte, men smaker godt av kaffe, rom, og mørk sjokolade. Smelt sjokolade og smør i en gryte sammen med kaffe og rom og ta gryten av varmen
Kokebloggen har i det siste testet oppskrifter fra Rema 1000 sitt «under 100-lappen»-konsept. Årsaken til at jeg har valgt å teste nettopp dette konseptet, er at det til tider kommer noe mediaoppmerksomhet rundt hvorvidt Rema 1000 faktisk holder det de sier og at retten faktisk havner under 100-lappen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.