Det har vært mye snakk om molekylær gastronomi i det siste, og jeg skal for all del ikke skryte på meg å være spesielt interessert i dette, men jeg synes gode boller - en forutsetning for gode fastelavensboller- blir best om du følger denne oppskriften til punkt og prikke
Uansett så er dette drøye saker som ikkeblir tomt med det første. Og hvorfor er den detikke. Jeg fikk lyst til å skrive dette innlegget etter å ha lest Sanheten og chiapudding og Supermat på denne bloggen
Det er vel hva man må kalle en god utvikling. Nye undersøkelser viser at barnehagene serverer barna mere frukt, grønt og grovt brød og mindre sukker og kaker enn tidligere
en rådyrknoke i kjelen og sjokoladebrownie i ovnen Og så må man heller ikke glemme sneglene i magen (som nok skal dokumenteres og beskrives mere detaljert ved en senere anledning )
Jeg beundrer alle de som tryller frem fantastiske, sukkersøte, eventyrlige cup cakes, men har ikke helt tålmodigheten til å dekorere dem, så her i huset blirdet muffins med et tynt lag smørkrem eller melisglasur i skrikende farger
Det har blitt tradisjon å bake denne kaken til jul og det fine er at selvom du ikke orker å spise alt i løpet av julen holder den seg fint helt til påske i kjøleskapet
Kyllingen er ferdig når detrenner klar kjøttsaft ut fra kjøttet om du stikker en spiss kniv inn. Dette ser nok ikke delikat ut ved første øyekast men, tro meg
Da er det egentlig like raskt, og mye billigere og bedre å lage sausen selv. Det kan godt hende det er enkelt å bare varme sausen, men pastaen skal også kokes
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.