Tilsett smuldret fetaost, spinat i biter (hvis du bruker frossen tin den og pass på at du klemmer vekk overflødig væske før du har den i deigen), finhakket vårløk og salami i småbiter og bland godt sammen
Istedet for brød ble det snurrer med fetaost og spinat. Oppå deigen legges et jevnt lag med spinat ( her har jeg brukt 1 stor pose med spinat som jeg har "stekt" i ei panne med litt olivenolje og 2 fedd med hvitløk så spinaten blir myk, deretter er spinaten smakt til med salt, pepper og litt muskat) og smuldret fetaost
for denne lunsjen. Jeg laget røren til disse lappene i går kveld. Da spiste jeg de til kveldsmat med nøtter og yaconsirup, i dag tidlig ble lappene frokost til lille Tarzan og så endte de opp som lunsj til meg idag
Jeg må innrømme at jeg har fått helt dilla på brød i langpanne. Det er så deilig som tilbehør til grillmat, supper og gryter, i tillegg til at det er sååå nydelig til lunsj med ost eller annet pålegg
Jeg kom over den på Trines matblogg, og den er uten kjøtt men med fetaost og masse gode grønnsaker. Dekk med lasagneplater før du har en ny runde med saus, spinat og fetaost
En rik og fyldig dressing, hvor kombinasjonen består av kremet fetaost og kesam. Feta-/kesam dressing. Rør inn fetaost sammen med kesam, før du blander inn resten av ingrediensene
Spinat og fetaost passer utrolig godt sammen, om man kan selvsagt også lage en stor versjon med de samme ingrediensene, men på en fest er det både enklere og gøyere å spise miniversjonene
250 gram kremet fetaost. 250 gram kremet fetaost. Jeg kjenner at blodsukkeret synker i takt med det humøret mitt etter å ha kjempet gjennom den ene butikken etter den andre, og samtlig få stygge blikk etter å ha slått til titalls mennesker med tjue handleposer hvor enn jeg går
200 gram fetaost, skjæres i tynne skiver. 200 gram fetaost, skjæres i tynne skiver. Denne retten er så god og lekende lett å lage at jeg kunne hatt den hver dag
Jeg er glad i mat som smaker mye, så dene paien med chorizo og feta passer meg utmerket. Hakk opp feta og soltørka tomater og ha i arbeidsbollen sammen med løk, bacon og chorizo
Tilsett fetaost i terninger til slutt. 50 g fetaost. 50 g fetaost. Denne oppskriften er inspirert av en rett jeg fikk servert i Hellas en gang, den gangen var paprikaen fylt med ris (som også er veldig godt), men jeg fylte mine med quinoa i stedet, for det er både sunnere og mer mettende
Denne gangen får du oppskrift på blomkålris, stekt med spinat, feta og champignon. I denne oppskriften har jeg kombinert blomkålris med spinat, feta og champignon, men du må gjerne bruke blomkålrisen på andre måter også
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.