Disse potetene er grovmost og rørt inn med finhakket hvitløk, vårløk og persille. Så har de fått smak av bèarnaise saus og en god neve med revet ost som gir de en cheesy kjerne og et sprøstekt ytre
Vi snakker i utgangspunktet om potetmos blandet med masse digg, for så å gratinere i ovnen. Gratinerte bakepoteter eller dobbeltbakt poteter kjenner ingen grenser når det kommer til fyllet
Server bakte potetermed en grønn salat til,. skal prikkes i bunnen med en nål eller spiss kniv. Liker du saltbakte poteter, så finner du oppskrift på det
Spe med melk til det blir en passe tykk saus. Den gule osten kan byttes ut med revet parmesan. 8 mellomstore poteter, skåret i skiver. 8 mellomstore poteter
Kaffetrakteren som sto først opp, vinden som hvisker til trærne utenfor, sjøen som fortsatt ligger stille og sover, gjengen med gutter som koser seg i stua og datteren min som lekes med av en ivrig kusine
Kokte poteter hører med. Ville lage noe ekstra godt med de, så hvorfor ikke fløtegratinere de. Pass på at de er tynne, så de blir ferdig samtige med resten
Del opp poteter, gulrøtter, rødløk, pastinakk, bete og legg dem i et stort ildfast fat. Det er så deilig at det er «torsketid» igjen og at vi kan leke oss med forskjellig tilbehør til denne deilige fisken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.