Med ost fra Arras til Champagne. Densjuende etappen av TourdeFrance går fra Épernay til Nancy. Mens gryta varmes opp, så rens grønnsakene bortsett fra potetene, kutt dem i passelige terninger og ha de opp i gryta sammen medkrydderbukett
Hell på skyen fra stekingen og fra bønnene tildet er på nivå meddet øverste laget av bønner. I flere dager hadde jeg gledet meg til å smake denne eksotisk lydendefranske retten
Ha crème fraîche i en skål og bland ut med litt av den varme suppen. Jeg har hatt onsdagsfølelse i hele dag, men nå har jeg endelig fått det inn i hodet at vi bare er kommet til tirsdag
Endelig passet det i dag etter å ha spist opp restene fra julen. Ha i fløte og smak til suppen med salt, pepper og sukker, før fisken tilsettes, da den lett kan gå i stykker ved røring
Deldette. Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
Garantert en suppe som kommer til å falle i smak både hos liten og stor. Denne fiskesuppa er bare utrolig smakfull med ulike typer fisk, reker og grønnsaker
Fjern gjerne frøene fra chilien om du ikke ønsker den intense styrken i suppen, men mer ett lite hint av varme, personlig foretrekker jeg denne suppen uten frøene
Kok opp vann, hvitvin, salt og rekekraften fra glasset med reker. Ha fisk, reker, hakket agurk og finhakket gressløk i suppen og smak dentilmed litt sukker, evt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.