Del resten av deigen i to, brødet litt større enn foccaicabrødet. Disse kan og deles i tre og brukes til det meste,dagen etter ristet i brødrister med ost, til ostesmørbrød, i matpakken etc
Jeg har laget mini pizza og boller avsamme deigen. På søndager er det gjærbaks et favoritt hos oss. Du kan lage boller avsamme deigen Og eller fylle med noe annet godt
En frisk og fargerik salat med masse grønnsaker, fetaost og avokado. Heisann alle sammen. Kvitløksdressing laga av mager kesam, pressa kviløk, salt, pepper og grasløk
Pisk eggedosis av egg og sukker. Avkjøl kaka før den tas ut av formen. 300 g smeltet avkjølt smør. Denne store formkaken kan brukes som basis for mange andre kaker
De er lette å skjære i og er supergode som nistemat. Nå er de frustrerte fruene imidlertid så tåpelige at jeg kan nesten ikke stå for at jeg lar meg underholde av dem, men det går såvidt
Lurt å ha et stekepapir over på slutten av steketiden, så den ikke blir så mørk. Stekes ved 175 grader midt i ovnen, i ca 60-70 minutter, litt avhengigav størrelsen på forma
Nydelig formkake med masse smak av appelsin. 3 egg 3 dl sukker 150g smør 125 g kremost naturell Saften av 4 appelsiner ( ca 2 dl ) 3 ts bakepulver 3 ts vaniljesukker 1/4 ts salt ca 10 dl Finax lys brødmix / fint glutenfritt mel. 1) Pisk eggedosis av egg og sukker. 2) Smelt smøret, press appelsinsaften og bland sammen alt det tørre i ett stort dl-mål. 6) Avkjøles i formen og deles opp i skiver og serveres som den er , eller med melisglasur / ostekrem tilsatt litt sitronsaft
De er lette å skjære i og er supergode som nistemat. Nå er de frustrerte fruene imidlertid så tåpelige at jeg kan nesten ikke stå for at jeg lar meg underholde av dem, men det går såvidt
Igår ettermiddag kom vi hjem etter noen dager bortreist, det var godt å komme hjem, idag har jeg tatt det veldig rolig, vondt i hele kroppen og hodet inkludert så lagt store deler av dagen, håper på å komme sterkere tilbake imorgen
Jeg hadde en mormor som virkelig mestret kunsten, og jeg tenker litt på henne når jeg baker denne. Riv litt kokesjokolade over glasuren før den stivner, så minner det veldig om mormors godeformkaker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.