Verdens bestehavregrøtbasis. Fikk du lyst på havregrøt til frokost. Etter flere år med mye havregøtspising har jeg kommet frem til den basisoppskriften jeg synes er best
Havregrøt med frukt og en god bok = en fin morgen. Hver morgen spiser jeg havregrøt til frokost. Det høres litt tiltak ut å begynne å koke opp grøt om morgenen, men akkurat havregrøt går utrolig fort
Innimellom så treffer man på en oppskrift som virkelig gjør kakebakerlivet verdt å leve. Denne kaken her er hentet fra boken Slikkepott av Lise Finckenhagen og går under navnet konfektkake
Hun er heldigvis en veldig klok og fornuftig fjortis som skjønte med en gang at et lavkarbo kosthold er absolutt den beste veien å gå, men har imidlertid en mor (min kjære søster) som virkelig ikke liker å lage mat
Jeg vet det er litt dramatisk å utbasunere disse muffinsene til verdens beste. 100 g fetaost, jeg brukte den lille pakken med soltørket tomat fra Arla + 1 ss olje fra pakken. 100 g fetaost, jeg brukte den lille pakken med soltørket tomat fra Arla + 1 ss olje fra pakken
=). Men ikke for lenge, for den nytes aller best varm. =). 2. Verdens beste lavkarbo focaccia. Alle som har lavkarbo som en livsstil vet hvor vanskelig det er å lage godt brød som ikke smaker egg og fiberhusk
Her kan du “jukse” litt med å helle oppi kraften fra stekepannen + buljong. Det er sikkert mange av dere som kjøper kjøttkaker til familiemiddagen, og mange tenker sikkert også at de ikke har tid til å lage de selv
Elting og kutting «stresser» deigen og glutenet har derfor best av å hvile i ca 15-20 minutter før du jobber videre med deigen. Elting og kutting «stresser» deigen og glutenet har derfor best av å hvile i ca 15-20 minutter før du jobber videre med deigen. Elting og kutting «stresser» deigen og glutenet har derfor best av å hvile i ca 15-20 minutter før du jobber videre med deigen
I dag skal jeg friste dere med denne himmelske browniesen pyntet med et hjerte av melis. Denne herligheten faller garantert i smak hos alle kake og sjokolade elskere
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.