Denne nydelige gryteretten serverte vi i en bursdagsfeiring. Dette er en av mine favoritter. Du kan fint lage maten i ovnen på en time, men vi brukte crock pot'en her,
Da vi fant denne oppskriften på Trines Matblogg, ble vi overbevist. . Hjemmelagde fiskekaker har virket som et stort prosjekt som vi ikke har våget å kaste oss over
Det er ikke mandag i dag, men jeg våger meg likevel ut med en vegetargryte. Rens og del løken og de andre grønnsakene, ha smør i en gryte og fres litt og litt av grønnsakene
Server gryteretten dampende varm med salat og godt brød og/eller tortilla chips. Skjær paprika i biter, purre i ringer, finhakk chili og tilsett grønnsakene i gryten
Jeg hadde besøk av et par venninner i går og lagde deilig on-pot gryte, ble veldig godt asså. Meksikansk gryte med kylling – gratinert med ost – 4 pers
Nå har det nettopp igjen vært debatt om hvorvidt økologisk er sunnere eller ei, men jeg velger å tro at et dyr som har fått naturlig mat ser bedre ut inni enn et som har levd på, si, soya, og som har fått plenty med medisiner hele livet
(Inspirert av oppskrift på Trines Matblogg og på klikk. Ha løk, gulrot, ingefær, hvitløk, aprikoser, tomater, buljong, vann, appelsinjuice cayennepepper, kanelstang i lag med kjøttet i kasserollen og sett på kok
Ofte, så putter jeg bare kjøtt og løk oppi, jevner ut med maisena og har i salt og pepper, men denne gangen fant jeg ut at jeg skulle prøve å lage en alt-i-ett gryte
Det smaker godt med en varm gryte på denne årstiden, selv liker jeg veldig godt å lage "alt-i-en-gryte-eller-form-mat", det er lettvint, lite oppvask, og så passer maten seg selv for det meste
ca 500 g kjøttdeig1-2 løk1 boks mais1 boks tomatpurè1 boks matfløtemakaronisalt og pepperKok makaroni Surr løken i stekepanna en stund, ha det i en gryte
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.