Av ørreten lagde vi blant annet "Trout tartare", en liten men alldeles nydelig apetittvekker. Av selve ørreten lagde vi Oven Pouched Trout in Court Bouillon, med Rice Pilaff og Hollandaise, og Newfoundland Mussels
Start rullingen i den brede enden, spissen skal ligge under hornet på platen. Horn med ost og skinke er elsket av store og små, en god gammel klassiker som aldri går av moten
* silikonplate. Hell sukkermassen utover en silikonplate og la det avkjøles. Vibeke tipset meg om å flytte platen litt rundt på kalde overflater, slik at den avkjøles raskere
2 plater gelatin. Når kremen er kald, legger du to gelatinplater i vann i ca 5 min. Klem ut vannet og legg gelatinplatene i en kjele med 2 ss av sjokoladeblandingen, slik at den smelter
-4 plater butterdeig, tint. Kjevle ut 2 butterdeig plater i gangen til et rektangel. Legg bitene på bakepapirkledd stekeplate, og stek på 250-275 grader til du ser at butterdeigen hever seg og blir litt brun, og osten er smeltet. -Sonja- 4 plater butterdeig
Her kommer oppskrift på lavkarbo ostekaken som jeg har lovet å legge ut. Svigermor og jeg laget denne for noen uker siden, men vi skrev ikke ned oppskriften
9 dl hvetemel 6 dl sukker 3 ss kakaopulver 4 ts kanel 2 ts natron 150 g smeltet margarin 7,5 dl surmelk (kulturmelk) Krem 1/2 plate lys kokesjokolade 100 g smeltet margarin 200 g melis 1 ts vaniljesukker 3 ss sterk god kaffe Bland alt det tørre og tilsett smeltet smør og surmelk. 9 dl hvetemel 6 dl sukker 3 ss kakaopulver 4 ts kanel 2 ts natron 150 g smeltet margarin 7,5 dl surmelk (kulturmelk) Krem 1/2 plate lys kokesjokolade 100 g smeltet margarin 200 g melis 1 ts vaniljesukker 3 ss sterk god kaffe Bland alt det tørre og tilsett smeltet smør og surmelk
Ha gelatinplatene i kaldt vann og la de ligge ca. 3 plater gelatin. Kok opp 1/2 dl av fløten og smelt gelatinplatene i den varme fløten. 3 plater gelatin
Nanbrød er et populært brød til sterke retter og spises i Iran, Afganistan og sentralasia. Nanbrød blir brukt til å plukke opp mat med av den som spiser, på lignende vis som man ellers ville bruke fingrene eller en skje
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.