På sommerstid lager jeg laks i folie med masse grønnsaker og legger på grillen,. Har nå googlet litt pålaks, og funnet en del oppskrifter jeg vil prøve
Kutt løken i skiver og skjær laksen i nogenlunde like stykker og krydre den med litt sitronpepper. Start med å steke løken i litt olje til den blir myk og blank
Skjær SALMA i biter, hver på ca. Ha i laksebiteneog brun ved høy varme ca. Skru ned varmen og ha i TINE Lett Crème Fraîche i stekepannen sammen med SALMA og fenikkel
Varm opp en stekepanne med smør og brun laksenpå begge sider. Vi prøvde den ut på jentetur i Tønsberg forrige helg, og jeg måtte lage den igjen med en gang da jeg kom hjem
Følg gjerne medpå daglige oppdatering av Just Another Food Story på Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere har noen lekre matopplevelser å dele
Kok Tagliatelle etter instruksene på pakken. Skjær laksen i passende biter og stek den i pannen. Kutt opp purre, legg den i bolle med kaldt vann, da fjernes all grus og andre ulumskheter
Følg gjerne medpå daglige oppdatering av Just Another Food Story på Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere har noen lekre matopplevelser å dele
Fordel grønnsaker på aluminiumsfolien og legg pålaksen. Bruk gjerne de grønnsaken du har i grønnsakskuffen, tenk litt på steketiden så du skjærer dem opp i passende biter
Jeg fikk smaksprøve av laks stekt/kokt i Creme Fraiche med en dæsj soyasaus i på Meny en gang. i stekepannen, før jeg skrudde på varmen og surret dette litt sammen med avocado, spinat, vårløkog pinjekjerner
Ringle over litt olje og strø på salt og pepper. Salt - pepper. Ha litt god olje i en ildfast form, legg i den lettkokte brokkolien ogvårløk sammen medlaksefileter
Pizza er på topp over favorittrettene til ungene, hvorfor ikke diske opp med pizza på tur også. Taco pizza med fyll av tacosaus, tacokrydret kjøttdeig, mais, paprika og tortilla chips
- Creme Fraiche. Rør inn creme fraiche til slutt og la det putre et par minutter. Creme Fraiche. Dette er turmat som passer bra på denne tiden av året hvor det er mye sopp å finne i marka
Ta nå laksen ut av marinaden, og bland sesamfrø og pepper på en tallerken. Til denne har jeg gått for asiatiske smaker, men smelt påmed rå og knasende grønnsaker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.