Blogg. I det siste har jeg og ungene fylt vann i ballonger og melkekartonger etc for å lage is-vaser og lykter og vi har også tenkt å prøve oss på en is -pyramide
Det er så enkelt, og ikke minst artig å eksperimentere med proteinkilder som er relativt nøytrale i smak – kylling og torsk er to slike eksempler i mine øyne
Jeg hadde vært borte fra jobb etter min første omgang med forkjølelse, og skulle innom å hilse på Vibeke og Adrien som er en av de kollegene jeg snakker mest med på jobb
Med en mor som er diabetiker så er det alltid morro å lage noe hun også kan kose seg med til jul. Her er både nøttebunn og gulkrem laget med Sukrin, en fullverdig erstatning til sukker i bakverk
I dag er planen masse lek som vanlig, en tur ut i snøen, og film – jeg har kjøpt «den gode dinosaur» og er spent på om den faller i smak eller blir for skummel
Deretter skulle befolkningen avholde seg fra arbeid, reiser, lek, spill og all slags «verdslig forfengelighet» inntil dagens kirkelige handlinger – gudstjeneste, høymesse, middagsmesse og ettermiddagsmesse var overstått
Preheat oven to 500 degrees F. Remove the stems from the cauliflower and cut into chunks, Place the cauliflower into a food processor and pulse it until it resembles the texture of rice
Selv har jeg startet og avsluttet dagen med møter, men det har vært spennende møter så bare moro. Jeg har pleid å sitte nede ved vantet på de siste treningene og selv om jeg fryser halvt ihjel er det så verdt det
Det vanskeligste er å smelte sukkeret, når det er i boks går resten som en lek. Jeg laget en stor porsjon, med både porsjonsformer og «vanlig» karamellpudding i brødform
Denne uken hadde eldstemann bursdag, og en av hans favorittkaker er Oreokaken min. Han skulle ha med seg kake på jobben, og denne gangen gikk han med på å prøve en ny Oreokakevariant, og sammen kom vi fram til at en ostekake med Oreo måtte bli et godt resultat
Først i 4 timer på at karamellen skal stivne og så jaggu … Les videre → . Det er ikke så mye å si om denne terten bortsett fra at den en verdt den ventetiden det tar å lage den
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
De minner nok noen om sveler, men disse er uten egg og er en anelse tykkere. De smaker helt herlig med godt smør og brunost, men serves også ofte med sukker
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Det kan se slik ut for i går fikk jeg et spørsmål fra Anne og hun spør. )"Jeg har aldri laget en babyshower kake før, så tenkte det skulle bli morro å lage en tema basert kake, og her er mitt forlag på den type kake
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.