Salta och peppra med citronpeppar. Fisk och bacon är en ny kombination för mig, men helt plötsligt blev fisken intressant för den i familjen som minst gillar fisk
Toppa osten med glöggrussin 500 g brie. Den här efterrätten får nog gå under mottot släng inte maten, eftersom den är gjord på rester från julen, och man kanske ska se det som säsongen för juldesserter nu är passerad
Bland sammen med en gaffel til du får en jevn deig, men ikke rør mer en høyst nødvendig. Tilsett smuldret fetaost, spinat i biter (hvis du bruker frossen tin den og pass på at du klemmer vekk overflødig væske før du har den i deigen), finhakket vårløk og salami i småbiter og bland godt sammen
Jeg kom over den på Trines matblogg, og den er uten kjøtt men medfetaost og masse gode grønnsaker. Jeg måtte lage lasagnen i går også, og satt igjen med nok til middag i dag og luksuslunsj til jobb i morgen
Under får du oppskrift på lun potetsalat medfeta og tomat. Grillsesongen begynner kanskje i mai for noen (for noen enda tidligere), og da er det kjekt med en deilig lun potetsalat på tur
Rør sammen med det andre til godt blandet. Bland det tørre,fetaost og oliven en bolle. Disse brødene kan varieres i det uendelige med forskjellige melsorter,urter,oster,chili,paprika,tørket tomat eller hva det måtte være
Spinat og fetaost passer utrolig godt sammen, om man kan selvsagt også lage en stor versjon med de samme ingrediensene, men på en fest er det både enklere og gøyere å spise miniversjonene
Jeg kjenner at blodsukkeret synker i takt med det humøret mitt etter å ha kjempet gjennom den ene butikken etter den andre, og samtlig få stygge blikk etter å ha slått til titalls mennesker med tjue handleposer hvor enn jeg går
200 gram fetaost, skjæres i tynne skiver. 200 gram fetaost, skjæres i tynne skiver. Denne retten er så god og lekende lett å lage at jeg kunne hatt den hver dag
Toppes med terninger av fetaost og cherrytomater skåret i to. Start med å lage paibunnen. Fetaost. Bruk en paiform med en diameter på rundt 24 cm, slik at kan lage en høy kant. Prikk bunnen med en gaffel og stek den midt i ovnen i 15-20 minutter på 200 grader, midt i ovnen. Pai bunn Hvetemel - 1,5 dl Havremel - 2 dl Smør - 40 gram Egg - 1 stk Salt - 1/2 ts Vann Fyll Purre - 2 stk Olivenolje Egg - 4 stk Melk - 2 dl Kremfløte - 1 dl Salt og pepper Cherrytomater - 8 stk Fetaost - 60 gram
Jeg er glad i mat som smaker mye, så dene paien med chorizo og feta passer meg utmerket. Paien er veldig god å ha med som nistemat dagen etter og kan like gjerne spises kald som varm
Denne oppskriften er inspirert av en rett jeg fikk servert i Hellas en gang, den gangen var paprikaen fylt med ris (som også er veldig godt), men jeg fylte mine med quinoa i stedet, for det er både sunnere og mer mettende
Denne gangen får du oppskrift på blomkålris, stekt med spinat, feta og champignon. Derfor er det fint med oppskrifter som enten gjør det lett å servere ris/potet/pasta til de som ønsker det, eller, enda bedre, oppskrifter der du ikke savner disse tingene i det hele tatt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.