Idag vil vi dele med dere en oppskrift påmuffins med kokos og honning. Her har vi pyntet med sukinmelis blandet med noen dråper lime og et dryss med kokos på toppen
Her en dag fikk jeg det plutselig for meg at jeg skulle slenge sammen muffins til Dylanhelt fra bunnen ingen pose men skikkelig husmor muffins, så jeg startet med å søke på cupcakes, fryktelig mye rart disse utenlandske oppskriftene har i , vi har jo ikke halpartenav ingrediensene her til lands og ivertfall ikke i skapene mine, var til og med ting jeg ikkeforsto hva var i noen ha ha ja ja jeg tenkte å undret og kom frem til at one cup prinsippet måtte være fint, funker jo inn the american
avkjøles på rist. Denne oppskriften er enkel og grei. Ha i sukker, mel og bakepulver. Det blir 36 deilige kaker som kan spises eller fryses,for senere og tas opp, og pyntes etter behov og lyst. Muffins/Cupcakes enkel grunnoppskrift til 36 stk. 6 egg5 dl sukker2 dl olje(raps) 1/4 ts salt2 dl melk eller kokosmelk7 dl hvetemel2 ts bakepulver Bland sammen egg, olje, melk og salt. Fordel røra i 36 muffinsformer
og det kan bli kinkig når fysingen på baklava blir overhengende stor sånn helt plutselig. (English below) Mange av dere skal kanskje på ferie til Hellas i sommer
Ha kakaoppulver, cola-brusog smør i en kjele og varm opp på medium varme til smøret smelter. Muffinsene bør også være ferdig avkjølt før du har på frostingen
Del lakrislisser i passe lange biter, stikk tre hull på hver side av muffinsene med en tannpirker e. Jeg har laget de et par-tre ganger før men det er noen år siden nå, og kompisene syntes det var skikkelig stas å få servert disse igjen
Nå skal vi bytte på å ha i tørre og våte ingredienser. Here it's dry-wet-dry-wet-dry. The only thing is that they don't sell it here in Norway so you can either make your own, use sour cream, "sour milk" (kulturmelk) or even yoghurt
Denne grunnoppskriften på klassiske muffins gir ca. Muffinsene smaker helt himmelsk når de er varme og nystekte, men topp dem gjerne med gulrotkakeglasur eller melisglasur når de er avkjølte
Orginaloppskriften var ikke gluten- og laktosefri og heller ikke medyoghurt. -Julia- . Muffins blir eksta gode med glutenfritt mel ogyoghurten gjørde saftigere
Del påe-post. Ha marshmallowkremen i en sprøytepose, og sprøyt vakre topper på hver muffins. ♥ På bildet har jeg brukt muffinskopper av stiv papp som ikke trenger å settes i muffinsbrett for å holde fasongen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.