I dag kjører x-life igang salg på nyheter fra Craft. Jeg digger Craft, det har vært et favorittmerke i mange år nå – både fordi klærne er funksjonelle, behagelige og ikke minst slitesterke
Dette er enkel husmannskost, utrolig lett å lage, og fint på en søndag eller på en vanlig ukedag. Du kan bytte ut medisterdeigen med enannen kjøttdeig eller rent kjøtt, men jeg sverger til denneoppskriften
For å bestille er det bare å gå inn på den norske Thermomix-siden, men har du mulighet anbefaler jeg på det sterkeste å avtale henting hos Gourmethuset og kjøpe med litt snadder som kan brukes i og ved siden av mat
Mine barnkan absolutt spise vanlig gjærbakst, mentenkte jeg kunne prøve lage noen litt sunnere, siden de ofte spiser noen boller når vi først lager det
Her kan dere lese bok sammen eller barnetkankanskje sove enliten lur. Om dine barn er som våre betyr ikke det alltid at de ligger stille på sofaen under teppe selv om de er syke
Det blir mye kaker og matlaging i ferien, og det er så deilig å endelig ha tid til å grave seg ned i matblader og kokebøker for å teste oppskrifter jeg ikke har tatt meg tid til før i år
“Det enkle er ofte det beste sies det”, og jammen har de rett. Enklere rundstykker skal du lete lenger, og jeg må ærlig innrømme at det kommer til å bli flere av dennevarianten fremover
Vi har vinterferie og barna er med på det som er av matlaging, enten det er å dele opp pølser til pølsegrateng eller bake kanelboller til besøket nordfra
SUNN OG ENKEL MIDDAG. Ingenkommentarer. Jeg er veldig glad i å lage god mat fra bunnen av, men det trenger ikke alltid være så tidskrevende som mange tror
Sprøyt på glasuren og pynt gjerne med non-stop eller annet fargerikt strøssel. eks kan du erstatte halvparten av kakao’en i din mørke sjokoladekake med hvetemel, eller bytt ut den mørke sjokoladen med melkesjokolade
Eggeplommer piskes med sukkeret til en fast eggedosis. I enegen bolle pisker du fløte til krem med vaniljesukker, deretter vender du eggedosisen inn i kremen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.