VÅR = RAMSLØK. 25. 04. 2016 kl. 05. 43 i. Godt ved siden av. Ingen kommentarer. God Morgen i en ny uke. ). De som har lest bloggen en stund vet sikkert at jeg er medlem av Kooperativet hvor man kan bestille norske økologiske grønnsaker
Kos ♥. Gårdagens kosemat, røkt og tørket hvalkjøtt. Snurrepølser (pizzadeig snurret rundt og stekt i ovnen, ca 15 min), og verdens beste sennep og ketsjup
Potetmos kan lages på ulikt vis og mange har sin foretrukne måte – og jeg har min. Jeg må ærlig innrømme at jeg sverger til store mengder smør i mosen og et par skvetter fløte – noe som svært sjelden røpes til tilfredse gjester
Vi lager noen ganger grøt til frokost, og nå er det gjerne havregrøt. Tidligere var det hirsegrøt, før vi begynte å spise havre igjen, og noen ganger blander jeg hirse og havre
– Skrell potetene og rasp og mal de. Hva passer vel bedre på en torsdag enn et hymne til det gode ballmåltidet som i særdeleshet vi møringer setter sånn umåtelig pris på
VÅRRETT FRA NORD OG SØREn bunt grønne aspargesKapersNypoteter med skallFersk lysing eller annen fiskDillOljeSalt og pepperSmeltet smørSitronSkjær poteten i tykke skiver, vend i olje og legg i ildfast fat
Vi har flyttet bloggen vår, den finner du her. Den er mer oversiktlig og enklere å finne fram i. Så følg oss videre for å få masse bake-inspirasjon til våre hunder
Dette er skikkelig vårlig, sunt og godt. Du trenger til 1 person. 75 g spisskål5 grønne asparges1/2 grønt eple1liten bunt dill1 limeRaspoljePersilleHavsalt og kvernet pepper1ss gresskarkjerner2ts jo frueoljeSitruspressene fra er perfekte til å lage denne salaten
Har dere sett den fantastiske kjøkkenhagen til Bengtgården. Ønsket om større hage og mulighet til å dyrke egne salater og grønnsaker blir ikke akkurat mindre av Vibekes fantastiske bilder, men på grunn av plassmangel og lite forarbeid har vi gått for "light"versjonen på verandaen i år
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.