Suppen ser enkel ut og er lett i konsistens, men mettende og smakfull selv med så få ingredienser. Spinat får vi tak i året rundt ogmed et par kokte egg i, blir det en god lunsj eller et mellom måltid
fres så løk å eple i karri smøret, og tilsett så vann, hakka tomater, matfløte, buljongterning, sukker og sambal olek, prøv deg frem med de andre kydderne
Suppen ble staset opp med fetaost og persille. Suppen ble lagd dagen etter at vi hadde TacoBurger, noe som passet perfekt med tanke på brødet til suppen, for jeg lagde ekstra brød dagen før
Her kommer den lovte oppskriften, kyllingfiletmedspinatog ris. Juiceoppskrifter tenkte jeg også å poste litt mer av fremover, jeg holder på å prøver meg frem med forskjellige ingredienser og har kommet frem til flere gode kombinasjoner
Smak til med salt og pepper. Laget dermed denne spinat lasangen. Begynn med å lage ostessausen. Spinatogkylling servert sammen, er en stor favoritt hos meg
kyllingkraft på boks eller noen terninger. Er det suppe igjen. Jeg var bofast i Midt-Østen en periode og det er vel nærmest umulig å være i den delen av verden uten å stifte bekjentskap med denne belgfrukten
Risotto medspinat. Vi har servert risotto til kylling i dag. Ha i olje og smør i en gryte. Når risottoen er ferdig, så tilsetter du en pose medspinat, som du rører godt inn i risottoen
Mos alt sammen med en stavmikser, tilsett vann, salt og pepper og la suppen putre et par minutter. Stek kjøttdeig og poteter i mindre biter i en stekepanne sammen med litt salt og pepper
Ha suppen i porsjonsskåler med et dryss koriander på toppen. Varm opp currypastaen i en kjele sammen med olivenolje, vårløk, sitrongress, limesaft, fiskesaus, og sukrin et par minutter
Kraft, gjerne kyllingkraft eller vann/terning. Denne suppen er enkel å lage med ingredienser som du finner i nærbutikken din, og liker du ikke at suppen er så sterk, kan du bruke mindre av chili eller bare bruke litt chili pulver istedet
Hvis du vil gjøre den mer mettende kan du godt tilsette strimlet kylling. Denne søndagen tenkte jeg å vise dere en flott suppe å lage nå som det er kaldt og surt ute (i juni, hallo
Dette er en kyllingmed en spennende smak, med litt annerledes fyll enn det vi vanligvis bruker. Og når kyllingen er stekt i ovn, blir den saftig og velsmakende, bare pass på at den ikke står for lenge i ovnen, da blir den tørr
Dette er en rask og mettende suppe, den kan varieres med grønnsaker ut fra hva som er i sesong. Bruk en liten skje, og form små boller som du slipper rett opp i den kokende suppen
smake til med salt og pepper. serveres med foccatia brød eller nan brød. smake til med salt og pepper. 1 kylling fillet pr person 15 stk. 2 hele bokser med fersken (stor bokser) (all laken skal i suppa). 4 bokser tomat (en av boksene kan godt være med basilikum). 2 brett med sukker erter (delt opp i tre biter). 1 beger med Creme Fresh. 15 personer 1 kylling fillet pr person 15 stk 5 løk store fihakkes. 2 hele bokser med fersken (stor bokser) (all laken skal i suppa). 4 bokser tomat (en av boksene kan godt være med basilikum). 2 brett med sukker erter (delt opp i tre biter). 1 beger med Creme Fresh
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.