Ok – de er ikke i nærheten av å være like, men de ble meget gode. Ha i tørrvarene litt etter litt til du får en deig som du kan forme rundinger av, vend inn hakket sjokolade (eventuelt nøtter og annet godt) til slutt
Disse sure godsakene er virkelig blitt en favoritt her i huset, både blant store og små. 1 dl sitronsaft (tilsvarer saften av ca 1½ sitron). Sett godsakene kjølig ett par timer, eller om de er av den litt utålmodige typen kan du kan ha de i fryseren i 5 min. 1 dl sitronsaft (tilsvarer saften av ca 1½ sitron)
Surdeigstrenden er fascinerende og sympatisk med tanke på at det er naturens egen gjær man bruker, og man lærer seg å lage brød uten å være avhengigav butikkjøpt gjær
Nå er jeg full av energi etter en lat fredagskveld så nå står intervaller på programmet. BIG BURGER. Litt blanding av kniv, gaffel og hender så går det helt fint å få i seg denne
Så her e før bilder og bilder no ved diett start. Joho. ). Ej rett og slett elska mandaga fordi det betyr en ny start eller en endra bedre vei videre her i livet
Kjøttet er marinert i et par timer for så å stekes i gryte i stekeovnen på forholdsvis lav varme, sammen med honning, timian og eplesaft, dette gir et mørt og saftig kjøtt som er nydelig på smak
Fast fint kjøtt som skiver seg ved tilberedning. På tross av at matbransjen har latt oss tro det. Flotte breiflabbfileter, mangold, kirsebærtomater, sjalottløk, hvitløk, rosèpepper, hvitvin, balsamico, og hasselnøtter er hovedingrediensene i denne deilige retten
av onkel bens sursøte grønnsaker. Så jeg har lett etter en god oppskrift og for mange år siden kom jeg over en som jeg virkelig syns er god og som er laget fra bunnen av
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.