Baking har gitt oss mange gleder og vi må finne veien tilbake til mer bakst i hjemmet. Det har blitt veldig lite matblogging og selv om det er noe vi liker å gjøre så har det av en eller annen grunn ikke blitt prioritert i det siste
Jeg har et lidenskapelig forhold til lefse. Lefse er en fantastisk oppfinnelse, et tynt, tynt, tynt lag som smaker vidunderlig og som kan bruke til å spise det meste av fantastisk julepålegg
For å gjøre denne veien litt lettere skal jeg nå dele mine beste tips som hjalp meg på veien. Så derfor skal jeg stoppe der og håper noen av dere kan få bruk for noe av tipsene våre på veien mot en sunnere hverdag
En gang i blant er det lov å ta den “raske” veien til middagsbordet. Med barn i huset, stressende hverdag og mange ettermiddagsavtaler er det noen ganger deilig å servere enkel “barnevennlig” middag
Surdeigsbrød er en liten utfordring. Hvorfor ikke starte å tenke på helgens brød allerede nå. . Gang på gang sier at jeg har gitt opp, men så må jeg likevel forsøke igjen fordi det ikke er noe som ligner når du først får det til
God tirsdagskveld. ). Sitter her helt mør i armene etter x-antall timer lesing og skriving, men jeg tenkte likevel det kunne være hyggelig med et lite blogginnlegg før leggetid
25. januar 2011 gjennomgikk jeg en gastric bypass operasjon ved Aker sykehus. Jeg hadde da stått på venteliste siden mai 2008, og begynt å få flere og flere komplikasjoner av overvekten min
Etter inspirasjon fra disse populære "lefserullene" til Kristine Weber, som visstnok kan brukes til alt (burriots, tacolefser, rullekake, crêpes, loffskive etc), så prøvde jeg meg på min egen vri i går kveld
Jeg har i flere år kalt meg selv fleksitarianer. Med det mener jeg at jeg spiser kjøtt ved enkelte anledninger, jeg spiser også fisk, men aller helst lever jeg på vegetarisk eller vegansk mat
Dette var en så deilig og mettende middagsrett. Til 2 porsjoner. 2 kyllingfilet4 skiver bacon1-2 båter hvitløk1 liten rød paprika3 ss purreløk eller vårløk1 - 1,5 dl kremfløteSmør til steking
Oppskrift. Vårruller. 27. 02. 2016 kl. 16. 11 i. Blogg. Oppskriften på vårruller har jeg delt med dere før, men her kommer en oppdatert versjon med nye bilder og litt endringer i oppskriften
Det er imidlertid intet i veien for å lage en større versjon. Denne flotte marengskaken egner seg utmerket til å forberede i dagen i forveien og masse friske bær gir vakker sommerstemning
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.