Pisk så inn den gulekremen (som nå er helt avkjølt) i smøret. Aldri feil med suksessterte (lavkarbo) 10. Ha 4 eggehviter (ta vare på eggeplommene som skal brukes i den gule kremen)i en ren bolle og visp til den er blitt fluffy og hvit
Steken som man hadde til konfirmasjon eller bryllup. Hvor ble oksesteken av. Det er oksesteken som ligger på det fatet fru Stockmann rekker til Billing, som kom for sent til måltidet, og dermed må ta til takke med kald mat
Når jeg ikke er på jobb på treningssenteret jobber jeg med denne bloggen, jeg følger opp mennesker over hele Norge over internettet og hver uke mottar jeg over hundre mails fra mennesker som ønsker å endre livsstil
Som kanskje mange har skjønt så er jeg nattevakt. Jeg tok en tur ned på garnrommet mitt og plukket ut noen garnrester som jeg trodde hadde lik strikkefasthet og var noenlunde lik i struktur
Noe som funker veldig bra. de ble så gode. Testa ut "low carb sjokoladekake" fra EASY Living i går kveld, men jeg fant ut at jeg ikke hadde noen "rund kakeform" så da ble det sjokolademuffins i stedet
Det ferdige resultatet blealdri foreviget, dressingen derimot fikk behørig oppmerksomhet. En ide som kunne gi oss en jobb og en oppgave å løse innenfor det man kan kalle fritidsaktivitet med mening
Når jeg ikke er på jobb på treningssenteret jobber jeg med denne bloggen, jeg følger opp mennesker over hele Norge over internettet og hver uke mottar jeg over hundre mails fra mennesker som ønsker å endre livsstil
Buljongmengde som passer til væsken/ tåles. Ca 4 store porsjoner. 3 ss melkefri margarin. 4-5 ss potetmel. Ca 500 gr ulke/ breiflabb eller annen type fisk
Server til Taco, fajitas, burritos eller som dip. 1/4 rød paprika 1/4 rød chili1/4 rødløk1/2 boks hermetiske tomater1ts tomatpurè(litt frisk koriander) til slutt0,5-1 dl olivenolje til slutt1/2 presset limeGrovhakk alle ingrediensene og ha dem i en blender/ bruk stavmikser til alle ingrediensene er finhakket
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.