Vihar en litenforkjærlighet for sorbet her i huset og når mor og datter slår seg sammen i et håp om å skape ekstra sommerstemning (uten sol)så prøver vi rabarbrasorbet
I sommer harvispist mye loff. Da jeg var liten og ble tvunget opp på fjellet var vissheten om at banan og loff ble servert på toppen av fjellet det som hold meg gående (bokstavelig talt)
Dette er særs individuelt etter hvilken ovn du har. Gjerne ett tykt lag ( Mer enn jeg har på denne ). Vi gjenskaper favorittpizzaen, New Orleanes fra Peppes pizza
Har du fortsatt bananer igjen etter påskeferien. Lag en deilig banankake med sjokolade/karamellglasur. Så ligger de der da, de halvbrune bananene man ikkehar lyst til å spise
Jeg velger å ha selve grøten uten så altfor mye smak slik at tilbehør og toppingtilfører sødme, men du kan ha i mer søtning, kanel eller kardemomme hvis du vil
MEN det beste med hele greia er at det er superenkelt og lettvint for travle mennesker. Slowcooker har ennå ikkeblitt helt vanligi Norge, men har vært superpopulært i USA i lange tider
Vihar for eksempel klart å komme ned i passe porsjon havregrøt etter x antall forsøk, og klarer stadig oftere å beregne akkurat passe mange poteter tilmiddagen
Jeg skal ikke legge skjul på at vi er opptatt av kosthold og mat ifamilien, men det er på ingen måte noen fanatisk eller overdreven holdning, kun litt ekstra bevist når det kommer tilulike valg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.