Kantareller har en særegen og god smak, de passer bra som tilbehør på høsten, og med litt salt, pepper og fløte, blir den kremete, smakfull, mild og god
Solen tittet frem og lyste omkapp med "skogens gull"Soppen stekes i ovn,noe som gjør hele prosessen latterlig enkel,og som samtidig gir en fantastisk god kraft å dyppe f
Den esken med solgule kantareller som står i grønnsaksdisken i butikken frister meg noe aldeles utrolig - jeg kan rett og slett ikke gå forbi uten å fylle en pose
Det er jo ikke til å stikke under en stol at det er sopp år i år, og for meg som forvandles til krøsemaja når høsten setter inn er det rimelig hardt med skogen full av blåbær og kantarell
Server med en saus av smør, lime og soyasaus + baconbiter – herlig. Jeg føler meg ikke alltid komfortabel med å lage fisk, men dette var både raskt, enkelt og veldig godt
Smør brødskivene med sennep. Gjør det samme med de neste to brødskivene. Bruk godt med smør i stekepannen og stek smørbrødene gyllenbrun på begge sider over middels varme
Mos poteter og selleri mens du sper med melk, tilsetter smør og smaker til med salt og pepper. Smak til med honningsennep, salt og pepper og gjerne litt mere olivenolje mot slutten hvis du synes det virker tørt
Det sies at alt blir bedre med bacon, men det er heller ikke noe i veien med litt gratinert ost. Med denne crunchy toppingen ble i alle fall min chevre (geitost) god som ny
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.