Det er veldig godt med bær til, du kan også ha i bærene i selve geléen om du ønsker det – ha de oppi det når den såvidt har begynt å stivne så faller ikke alle ned til bunn
Det var dermed helt klart at det måtte bli bær igeléenvi hadde planer om å ha til dessert i dag. For et par uker siden hadde Kari en oppryddingi fryseboksen, og slo fast at her skulle det ikke kjøpes så mye som et tyttebær før alle bærene i fryseren var brukt opp
Jada, hadde en halv pose geléigjen fra troikahalloiset, så da lagde jeg disse. Glemte geleén i kjøleskapet og å ta littbilderunderveis, men her kommer i alle fall det jeg fikk med meg
Aldri mer gelé med sukker. Har du lyst på noe søtt og godt som itillegg er helt sukkerfritt. - Bruk et muffinsbretti kjøleskapet for å få gelé'en skjevt i glasset
Noe av det aller beste jeg vet, men som er litt flaut å innrømme, er gele. Folk forbinner det med barnebursdag, men jeg synes det er så innmari godt at jeg mye heller vil ha gele enn noe annet til dessert
hjemmelaget gelé med funlight-saft. Denne gangen noe dere sikkert har hørt om. Dette kan jo diskuteres om er sunnere enn vanliggelé eller ikke, ettersom det på den positivesiden nesten ikkeinneholderkalorier, men på den negativesiden har mye søtningsstoffer fra saften
Frisk og fruktigbærgelé, laget av sukkerfri saft med jorbær og kiwi. Jeg brukte jordbær og blåbær i denne, men det funker nok like godt med andre bær eller frukt
Jeg surfer mye rundt på nettet for å bliinspirert av andre matbloggere og noen ganger finner jeg oppskrifter som jeg bare må prøve med en gang, som denne oppskriften på jello cookies som jeg fant på bloggen i heart nap time
Et deiligtilbehørtil paté er en hvitvinsgele. Dette er noe av det beste jeg kan få til forrett og hvis man kjøper en god pate og en cumberlainsaus så har man verdens enkleste forrett
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.